Kamp unit 8-12 jaar

28 t/m 30 september 2016

Kennismakingskamp

De kinderen en mentoren van de unit 8-12 jaar gaan eind september (28 t/m 30 september) op kamp. Hiervoor ontvangt u z.s.m. de benodigde informatie. Het doel van dit kamp is om te werken aan de groepsvorming en elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen zodat we daar het hele jaar de vruchten van plukken. Soms is het slapen op kamp een hele grote stap voor kinderen. Wij willen natuurlijk dat het voor iedereen leuk is, daarom bieden wij in dat geval de optie om uw kind/kinderen in de avond op te halen en ’s ochtends vroeg weer te brengen. Dit kunt u in overleg met de mentoren regelen en afspreken. Mocht uw zoon/dochter het willen proberen, dan is het altijd mogelijk om ’s avonds telefonisch contact te hebben over hoe het gaat. De mentoren hebben hier veel ervaring mee.

 

Het is niet zo dat deelname aan het kamp een vrije keuze is, het is grotendeels onderwijstijd. De kinderen die niet blijven slapen worden overdag wel gewoon verwacht op het kamp. Het is kamp wordt gewoon té leuk en wil je dus niet missen.

 
De kinderen en mentoren van de unit 2-4 jaar en de unit 4-9 jaar zullen op donderdag 29 september een bezoek brengen aan het kamp. Zij gaan om 9 uur weg van school en zullen om 13.30 uur weer terug zijn. Dat betekent dat u uw kind op de gebruikelijke tijd kunt wegbrengen en ophalen. Ze hoeven geen 10-uurtje of lunch mee te nemen. Dat wordt geregeld. We zoeken 2 ouders die deze dag mee willen met de mentoren.